Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

luni, 7 septembrie 2009

Economia SUA ramane cea mai competitiva din lume

Statele Unite si-au mentinut, in 2001, pozitia de lider in clasamentul celor mai competitive economii din lume, pentru cel de-al patrulea an consecutiv, conform unui studiu elaborat de Institutul International pentru Management si Dezvoltare din Lausanne, Elvetia, informeaza Reuters. Statele Unite au depasit fara dificultate restul de 48 de state incluse pe lista institutului elvetian, conform "Anuarului privind Competitivitatea Globala" publicat de acesta. Argentina, care se confrunta cu o profunda criza economica si politica, se afla pe ultimul loc al clasamentului. Studiul analizeaza si clasifica statele in functie de peste 300 de criterii, menite sa masoare performanta economica, eficienta guvernului, eficienta mediului de afaceri si infrastructura. SUA, cu un scor de 100 de puncte, sunt urmate de Finlanda si de Luxemburg, care au obtinut usor peste 84 de puncte. Japonia, a doua mare economie a lumii, a coborat pe pozitia 30, dupa ce ocupase locurile 26 si, respectiv, 24 in anii 2001 si 2000. "Japonia continua sa sufere de o criza a varstei mijlocii, care dureaza mai mult si este mai profunda decat s-a anticipat", a declarat Stephane Garelli, coordonatorul studiului. Aflate anterior in pozitii de varf, Singapore, Hong Kong si Irlanda "platesc pretul unei schimbari majore in performanta economica", a mai indicat Garelli. Dintre statele candidate la intrarea in Uniunea Europeana, Estonia ocupa cea mai inalta pozitie (21), fiind urmata de Ungaria, pe locul 28, de Republica Ceha, pe locul 29, de Slovacia, pe locul 37, de Slovenia, pe locul 38, si de Polonia. Aceasta din urma a ajuns pe cea de-a 45-a pozitie in clasament, dupa ce ocupase locul 47 in anul precedent.

Niciun comentariu: