Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

joi, 13 august 2009

Prognoza pe trei luni: Zile caniculare şi precipitaţii sub limitele normale

Specialiştii în meteorologie au anunţat temperaturi de peste 35 de grade în luna iunie, zile caniculare şi nopţi tropicale în luna iulie. August va fi mai caldă decât în mod obişnuit, cu mai puţine zile caniculare decât în luna iulie.

Iunie va fi mai caldă decât în mod obişnuit. "Apreciem că cele mai mari valori de temperatură vor depaşi 35 de grade în sud ţării, dar vor fi şi nopţi mai răcoroase, cu valori termice sub 10 grade, în nordul şi centrul ţării", a declarat şefa Secţiei de Prognoze de Lungă Durată a Administraţiei Naţionale de Meteorologie, Liana Cazacioc. Ploile vor avea caracter de aversă, cu descărcări electrice, vijelie şi grindină. În luna iunie se vor înregistra cele mai mari cantităţi de precipitaţii din cursul întregului an.

În luna iulie, regimul termic va fi de asemenea peste cel obişnuit. Se aşteaptă la mai multe zile caniculare decât în iunie, cu nopţi tropicale, când temperaturile vor depăşi 20 de grade. "Se aşteaptă ca precipitaţiile să fie sub limitele normale, cu instabilitate atmosferică, descărcări electrice şi grindină", a mai spus Liana Cazacioc.

Şi luna august va fi mai caldă decât în mod obişnuit. Se vor mai înregistra câteva zile caniculare, mai puţine însă decât în luna iulie. Nopţile se mai răcoresc, iar cele mai coborâte temperaturi vor fi de 5 grade în zonele depresionare. Precipitaţiile vor fi în general normale, în cea mai mare parte a ţării, însă sud-estul va fi deficitar.

"O prognoză preliminară a toamnei ne indică valori termice normale în majoritatea regiunilor, exceptându-le pe cele estice, unde va fi mai cald decât în mod obişnuit. În privinţa precipitaţiilor, în jumătatea nordică a ţării ne aşteptăm la cantităţi de precipitaţii mai mari decât cele normal", a precizat Liana Cazacioc.

Niciun comentariu: