Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

joi, 13 august 2009

Bancile profita din plin de foamea de bani a statului

Orice viitoare taiere a dobanzii-cheie de catre BNR va ingrosa castigul bancilor din plasamentele in titluri de stat.

» Castigul bancilor din taxarea finantarii indirecte a deficitului bugetar in primele luni se cifreaza in jurul a 200 milioane lei.

In conditiile in care in primele luni din acest an creditarea sectorului privat a cunoscut un recul semnificativ, foamea de bani a statului, pe fondul scaderii dramatice a incasarilor la buget si a facturilor restante din 2008, a venit ca o pleasca pentru bancile locale, care, mai pe sleau spus, au taxat din plin plimbarea banilor de la BNR la Ministerul de Finante
. Trebuie precizat insa ca, daca BNR nu ar fi intervenit de la inceputul anului prin injectiile masive de lichiditate pe piata monetara, de unde s-au alimentat Finantele, Romania s-ar fi confruntat cu un dezastru – intrarea in incapacitate de plata.
Daca pe finalul anului trecut si in prima licitatie din 2009 Finantele abia gaseau resurse pe piata monetara si, cand gaseau, acestea costau peste 14% pe an, de la jumatatea lunii ianuarie, Finantele au avut brusc acces la resurse tot mai multe si la dobanzi tot mai joase. In cele cinci licitatii din ianuarie, Ministerul de Finante a atras de la banci 6,4 miliarde lei, prin vanzarea de titluri pe 1-6 luni, iar de la prima licitatie la ultima, dobanda a coborat de la 14,24% la 11,25%.


Cum a fost posibil acest lucru, in conditiile in care bancile isi atrageau resurse de la clienti la costuri peste14-15% pe an? Prin sprijinul promis de BNR. Bancile plasau in prima faza lichiditati la Ministerul de Finante, achizitionand titluri de stat, apoi se finantau prin acorduri bilaterale de la BNR, plasand titlurile de stat si primind la loc lei. Diferenta dintre randamentul platit de Finante si dobanda-cheie la care bancile se finanteaza de la BNR reprezinta castigul bancilor. Cum operatiunile Repo, prin care bancile se finanteaza de la BNR, se incheie, de cele mai multe ori, pe o luna, orice taiere viitoare a dobanzii-cheie va mari diferenta mentionata, deci castigul bancilor.


De exemplu, daca la o licitatie bancile plaseaza o anumita suma pe 12 luni in titluri de stat, la un randament anual de 11%, ulterior, bancile isi recupereaza lichiditatile, plasand lunar titlurile de stat la BNR si primind in schimb lei la nivelul dobanzii-cheie, care in prezent este de 9,5%. Daca BNR si-ar mentine nivelul dobanzii de politica monetara pe urmatoarele 12 luni, bancile ar obtine un randament anual de 1,5% din aceste intermedieri. In cazul in care BNR va reduce dobanda-cheie, castigurile bancilor din titlurile de stat achizitionate se va majora. De la inceputul anului pana in prezent, Finantele au emis titluri de stat pe termen scurt in valoare de aproape 34 miliarde lei. Cum majoritatea au fost finantate cu sprijinul indirect al BNR, din aceasta intermediere castigul cumulat al bancilor se cifreaza in jurul a 200 milioane lei. Analistii ING spun ca pana la finalul anului nevoile de finantare ale statului vor fi din ce in ce mai mari, iar astfel bancile vor avea tot mai mult de castigat.

Niciun comentariu: