Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

joi, 13 august 2009

„Motorul“ cresterii economice, gripat. Piata constructiilor va scadea cu 15-20% în acest an

Piata
constructiilor ar putea scadea cu 15-20% în acest an, pe fondul crizei economice si al lipsei finantarii, revenind astfel aproape de nivelul din 2007, potrivit Asociatiei Române a Antreprenorilor de Constructii (ARACO). ARACO estima în martie o comprimare a pietei cu 10% în acest an, de la 14,3 miliarde de euro în 2008. Potrivit datelor asociatiei patronale, piata de constructii a crescut anul trecut cu 26%, fata de 2007, cu sase puncte procentuale mai putin fata de ritmul înregistrat în 2006.
Presedintele ARACO, Laurentiu Plosceanu, a afirmat ca multe masuri din planul anticriza nu se regasesc deocamdata în economia reala. „Guvernul ar trebui sa vina foarte rapid cu un plan de masuri anticriza actualizat, în conditiile în care exista un împrumut sindicalizat de la Comisia Europeana si de la FMI, un plan de masuri convenit si asumat împreuna cu partenerii sociali“, a spus Plosceanu. El a apreciat ca programele de reabilitare termica a blocurilor si „Prima Casa“, desi dau un semnal pozitiv pietei constructiilor, nu o vor putea aduce la nivelul de anul trecut. Plosceanu sustine ca dimensiunea financiara a primului program mentionat „a dezamagit“. „Propunem Guvernului sa se implice în acest program si sa subventioneze dobânda aferenta creditelor pentru reabilitare termica pe care ar trebui sa le ia autoritatile locale sau asociatiile de locatari, negociind cu sistemul bancar nivelul acestei dobanzi. Guvernul poate sa faca asta cu toate bancile din sector, asa cum încearca la «Prima Casa», fie cu bancile pe care le controleaza, si ma gândesc în principal la CEC Bank. (…) Cheltuielile nu sunt foarte mari“, a afirmat presedintele ARACO, citat de Mediafax. El a adaugat ca programul de reabilitare termica a blocurilor este popular în Europa, trebuie extins valoric, iar procedurile sa fie rapid promovate, pentru ca firmele
sa poata lucra pâna la aparitia sezonul rece. „S-ar putea ca din octombrie-noiembrie sa ne dam seama ca va fi greu de facut reabilitare termica. Acum, daca se asigura bani, cu siguranta firmele vor lucra, vor alimenta bugetul de stat“, a afirmat Plosceanu.

Niciun comentariu: